Vinterland och nytt år

Vi fick lite snö till nyår - precis vad jag önskat mig men inte vågat hoppas på.

En bättre avslutning på det här märkliga året än att få pulsa runt i en snöig skog och fånga snöflingor på näsan gick ju nästan inte att få. Vi firade nyår på egen hand i en liten stuga vid en sjö i Dalarna, det blev precis lagom för att komma bort en stund, så ansvarsfullt vi kunde.

Vi är ju inte bortskämda med snö här nere i Göteborg så när snön började falla lagom till nyårsafton kunde jag inte önska mig mer. På nyårsaftons morgon låg snön och dimman som ett kyligt dis över hela sjön. Fantastiskt vackert.

Fler inlägg

Nudlar med hoisinfärs och ingefära

Det här receptet har blivit en riktig favorit, både hemma och ute på stormköket. Det går fort att laga och är lätt att variera efter vad man har för grönsaker hemma, det viktiga är basen med färs,...

Läs hela inlägget

Snabba saffransbullar med apelsin

Jag gillar att baka men tappar ofta intresset ganska snabbt när man börjar snacka jäsning och knådning, så det har inte blivit något lussebak i år. Men så tänkte jag på en grej - när vi är ute på tur...

Läs hela inlägget

Instagram