Linnea och Dennis bröllop

Linnea är en av mina närmsta vänner. Vi träffades på gymnasiet och för drygt en månad sedan fick hon äntligen säga ja till sin Dennis! Jag fick den stora äran att vara fotograf.

Det var en sån där riktigt solig fin höstdag med massor och känslor och skratt. Att ta bröllopsporträtt är ju ofta nervöst för många (fotografen inkluderat), man kanske inte är van att stå framför kameran eller har svårt att slappna av mitt i allt som händer under dagen. Därför var det det så himla kul att få vara där för sina vänner och göra det tillsammans och kunna skoja och ha en fin stund ihop.

Före vigseln ute i Säve åkte vi upp till Delsjön för fotografering. Vi promenerade runt och stannade till i skogsgläntor och längs stranden och jag kom hem med hur många fina bilder som helst. En ära att få fota sina vänners bröllop - här kommer några av mina favoriter från dagen!

Fler inlägg

Nudlar med hoisinfärs och ingefära

Det här receptet har blivit en riktig favorit, både hemma och ute på stormköket. Det går fort att laga och är lätt att variera efter vad man har för grönsaker hemma, det viktiga är basen med färs,...

Läs hela inlägget

Vinterland och nytt år

En bättre avslutning på det här märkliga året än att få pulsa runt i en snöig skog och fånga snöflingor på näsan gick ju nästan inte att få. Vi firade nyår på egen hand i en liten stuga vid en sjö i...

Läs hela inlägget

Instagram