Österlen

Inledde semestern med några dagar på vackra Österlen. Det blev bland annat en sväng upp till Ale Stenar som jag tidigare bara sett i solnedgången, en runda på Brösarps backar och lite annat i krokarna. I stort sett samma platser som jag besökte sist jag var i området egentligen, men nu på sommartid istället för höst. Otroligt vackert oavsett.

Ni som följer på mig på instagram känner igen en del av bilderna, men jag såg till att plåta en del med min "riktiga" kamera också. Jag gillar många typer av bilder, men precis lagom till rundan på Brösarps Backar var den perfekta himlen framme - knallblå och precis lagom molning. Lägg på lite ordentlig vidvinkel på det och du är i fotohimlen (...förlåt). Det är sällan utrustningen gör bilden, men det går aldrig att få samma vidvinkel och känsla med en vanlig iphone, tyvärr. Brännvidden är den den är.

Kåseberga, vid Ale stenar
Ale stenar
Vallmo i Kåseberga, vid Ale stenar
Utsikt vid Ale stenar
Vetefält vid Brösarps backar
Vid Brösarps backar
Brösarps backar
Brösarps backar
Kunde inte bestämma mig om jag gillade svartvitt eller färg bäst så här är samma fast svartvit

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram