Det där renoveringsrummet och det uttjatade golvet

Det bästa med projekt i hemmet är när de är klara. Ordet renovering och golv får nog snart både mig själv och alla som läser/följer allt jag postat/spammat på facebook och instagram det senaste att vilja krypa ner under nån gammal loppig filt och övervintra. Men nu är det klart! Visst finns det väl lite småpyssel kvar men nu kan vi åtminstone bo normalt igen. Att ha soffan på högkant i köket och resten av vardagsrummet i sovrummet är inte direkt något man blir bortskämd av.

LIte mer än 5 veckor tog det allt som allt, men då var det inte bara vårt jobb med golvet som drog ut på det. Föreningen såg till att byta ut alla fönster samtidigt som det skulle dras rökkanaler så att de som ville kunde sätta in kaminer i sina lägenheter. Så det har varit både golvslipare, fönstergubbar och skorstensfolk springandes här. När skorstensfolket var klara hade vi en halv vägg som bara bestod av betong. Så vi har haft lite att pyssla med. Spackla, slipa måla, sätta nya golvlister och lite av varje :)

När kaminen kom på plats funkade inte vår gamla möblering riktigt så nu har vi ett nytt rum på flera sätt, men framförallt har vi världens finaste golv! Om man kan bli kär i ett golv så är jag dökär.

1 kommentar

Perry Ek

Ser riktigt snyggt ut.. Gött jobbat.

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram