För en vecka sedan...

...hade jag kämpat mig upp för de 414 trappstegen i ett högt torn och tittade ut över Florens.

Nu är jag trött i benen efter gårdagens mils-runda istället. Det går bra med löpningen! Jag har egentligen inte sprungit mer än 5-6 gånger sedan jag tog upp det på nytt men börjar få kläm på det - kul! Fixade milen tredje gången och blev faktiskt lite impad av mig själv. Nu har jag slipat på tiden lite och hittat en bra bana! Men jag känner mig inte direkt vältränad när jag kämpar mig runt, flåsar som en idiot och kör min musik för att slippa höra på skiten ;)

Idag har jag infiltrerat en bostadsrättsförening. Det var dags för årsmöte i vår egen och vi var osäkra på vilken lokal som gällde. Slog ihop oss med en annan från samma förening och frågade ett sällskap om de också skulle på brf-möte. Jodå, så vi slog oss ner medan alla skämtade lite om hur många nyinflyttade och nya ansikten det blivit. Alla presenterade sig och småpratade en stund och folk förklarade vilket nummer de bodde på. Plötsligt började det pratas om helt okända adresser och jag tittade oförstående omkring mig. Vi hade våldgästat en annan förenings möte. Vad är oddsen?

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram