Hemmafix

Det har inte hänt jättemycket här i lägenheten sedan jag visade bilder senast. Det är svårt att veta hur man vill ha det tycker jag och det har gjort att det känts lite kalt och stelt. Framförallt på väggarna som har varit helt tomma överallt utom i köket.

Förra helgen fick dock sovrummet lite liv med naturtema på väggarna. Alla uppmärksamma vet att jag har en löjlig förälskelse i ugglor. Nu har jag en uggla på väggen också. Lite lagom normalt, jag gillar! Färgmatchat mot tegelväggen och allt. Ett annat projekt blir att byta ut skrivbordet och den fula stolen också, men jag försöker var lite ekonomisk nu och då passar det väl sig inte jättebra att köpa den där vita eames-stolen som jag drömmer lite om. Någon som har en till salu? Jag köper den.

I vardagsrummet står nästa tillskott, en gungstol som väl nästan är lika gammal som lägenheten. Kanske inte riktigt, men fin är den. Ett blocketfynd som fyller det tomma hörnet och bryter av mot alla raka, vita möbler i resten av rummet. Skön är den också, speciellt med en go fårskinnsfäll! Ikea-lampan bredvid skall nog också bytas ut så småningom. Den ger fint ljus men jag är lite trött på den.

1 kommentar

Sandra

Hej! Snyggt snyggt :) Har du inte fler bilder på vardagsrummet? Du är så duktig på inredning det är kul att se hur hela din lägenhet ser ut :)

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram