Söndagssummering

En vecka av is, snö, stress, god mat, flyttlådor och alldeles för många geléhjärtan på jobbet. Ena dagen var det strålande sol över drottningtorget på väg till jobbet, andra dagen föll snön tungt. När jag fick idén att promenera hem i torsdags gick de 40 minutrarna mest åt att hålla balansen på isen men tempot var bra! Jag cyklade halvt ihjäl mig på ett kort men intensivt spinningpass men fick ny energi att gå tillbaka och leka problemlösare på jobbet direkt efteråt.

Det har varit mycket jobb i tankarna för min del. Ett projekt som jag jobbat med ett tag börjar närma sig lansering och all teknik måste klaffa. Jag har dessutom hamnat i en projektledarroll vilket är lite ovant för mig numera, framförallt när projekten är lite större. Fredagen var lite av ett kaos för mig men jag tror och hoppas att allt är på banan och skall flyta på bra imorgon - håll tummarna för mig!

Igår sprang jag med flyttlådor och möbler snabbare än snabbast upp och ner för tre trappor. Ulf och Lotta har skaffat större och vi hjälpte såklart till, vi vet hur ovärderligt det var med flytthjälp! Hoppas att de ska trivas bra! Idag hade jag tänkt ta det lugnt men jag kände mig rastlös redan vid halv tio och försökte smida andra planer. Lyckades inte med så mycket ändå men tog i alla fall en trevlig shoppingrunda och bakade goda kakor!

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram