Illustrera mera!

När jag var liten satt jag alltid och ritade. Många hästar blev det, det fanns liksom inget annat då. Sedan fick jag upp ögonen för foto och webb och glömde bort det analoga så småningom. Inte medvetet egentligen, det går ju inte att hinna med allt. Jag önskar att jag skulle ta mig tid att bara sätta mig ner och rita lite oftare, det gäller ju att hålla igång det, jag vet att jag var bra på det en gång.

Igår satt jag med en uppgift på jobbet, en logo som skulle illustreras. Förvisso digitalt, men skisserna började på papper. Först blev jag helt blockerad men när jag väl kom igång kunde jag inte sluta! Att jag är perfektionist är väl ingen hemlighet, jag sitter och vrider och vänder på minsta detalj om ingen stoppar mig. Hursomhelst, plötsligt satt jag där i Illustrator med en helt okej logo (jag visar den gärna senare) och kände mig otroligt motiverad! Jag gillar ju att rita!

För något år sedan var det samma sak, jag hade inte ritat något vettigt på flera år och fick plötsligt i uppgift att ta fram en maskot åt en kund. Jag dammade av mina Illustrator-kunskaper från skolan och lyckades ta fram två varianter som jag fortfarande är väldigt nöjd med! Och så frågar jag mig igen, varför gör jag inte det här oftare? Jag måste peppa mig själv! Jag måste ta mig tid.

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram