Köket

Det enda rummet som vi inte renoverat är köket. Tack och lov får jag väl säga, det hade vi nog inte pallat. De tidigare ägarna gjorde i ordning köket 2005 om jag inte minns fel, det är fortfarande fräscht med andra ord. Hade vi fått välja själva så hade det nog inte varit träluckor men det är ju inget som är värt att renovera för att ändra på! Det kunde varit mycket värre.

Vi fick bord och stolar på plats för två veckor sedan ungefär, härligt! Innan så var köket en förvaringsplats för verktyg, murbruk, damm och allt annat bös som hantverkarna drog in. Varje dag la sig ett nytt, brungrått lager av slipdamm över hela köket, i skåpen, i lådorna. De första veckorna hade vi till och med badkar i köket (och toalett i vardagsrummet...). Ogött.

Såhär ser köket ut idag! Kakao-affischen åkte upp förra helgen, det var en födelsedagspresent från Christian och passar väl en chokladfanatiker som mig? Liljorna fick jag förresten också när jag fyllde år, tack Mamma! Jag tror att vi ska få upp lite gardiner också, det känns lite kalt ut när jag ser bilderna nu. Jag har varit lite kluven till det där med gardiner för jag tycker att fönstren är så fina som de är. Vi får väl se!

4 kommentarer

Lena

Det ser ju riktigt trevligt ut! Rätt gardiner skulle säkert kunna göra fönstret ännu trevligare, tror jag. Så länge det inte sitter en Bosse i dem, såklart ;)

Anna

Jag tycker tvärtom att det var väldigt fint med träluckor, av det lilla jag kan se av dem på bilden. Det blir liksom lite "varmare" i hemmet med trä :) Snyggt!

Åsa Hellman

Anna, jag håller med dig. Grejen är att om vi hade gjort om ett kök från början så hade vi nog aldrig kommit på tanken att välja trä, men här passar det bra! Det ger lite värme som du säger :)

Camilla

NEEEJ! INGA GARDINER!! Gardiner har man ju bara på fönster man vill gömma, för att de är så fula. Det där fönstret är ju jättefint som det är, göm det inte med gardiner!

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram