Badrum - före och efter

Det tog sin tid, men nu är det klart - badrummet. Faktum är att det har varit klart några veckor nu men vi har inte kunnat utnyttja det fullt ut förrän nu i veckan då vi fick slå på golvvärmen för första gången. Det är otroligt skönt att ha det klart till slut. Det var inte bara drygt att vara utan dusch och toalett, det har blivit fel både en och flera gånger. Ett tag kändes det som att allt blev fel. Duschväggen sattes upp fel, toaletten satt snett, vi fick fel spottar i taket, fel fläkt och säkert lite till. Frustrerande, men det ordnade sig till slut.

Helt otroligt att vi fick in både tvättmaskin, torktumlare och duschväggar istället för badkaret som inte var större än 140 cm. Det är på gränsen, det hade inte gått utan vikbara duschväggar. Vi måste fälla in väggarna för att kunna använda tvätt/tork, det sparar dessutom ovärderligt utrymme i det minimala badrummet. För stort är det inte, men fint blev det!

Det har givetvis hänt lite saker i resten av rummen också, men jag väntar med att visa dem tills jag kan ta bilder i dagsljus.

5 kommentarer

Perry Ek

Nice!

Noelle

Snyggt!

Dessi

Vilket lyft! :) Och lyx med golvvärme!

Sandra

Min första tanke var: varför skall de göra om, det var väl ett fint badrum? Sedan såg jag resultatet längre ner ... och jag tar genast tillbaka. Supersnyggt golv och mycket finare med kaklade väggar!

Åsa Hellman

Kul att ni gillar det! Sandra, det var ju ingen katastrof från början förutom att fallet var fel. Därav trätrallen ovanpå plastmattan, vattnet rann inte undan. Och så är det ju mycket finare med kakel och gött med tvättmaskin :)

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram