Jag gör ett försök...

...att väcka liv i den här döda bloggen. Det är svårt att bli inspirerad när man knappt hinner tänka. Det har varit mycket att fixa här hemma sedan flytten (och vi är inte klara än) samtidigt som det har varit ett mindre kaos på jobbet. Innan vi flyttade gick all tid efter 17.00 till att renovera, nu när vi börjat komma iordning har jag fått lägga den tiden på jobbet istället. Det blir lite övertid med andra ord. Men, nu tror jag att det börjar lugna ner sig en aning ändå, åtminstone kände jag mig inte så stressad idag! Det har varit dagar då jag bara vill skrika rätt ut för att jag inte hinner med allt jag vill och att alla rycker i mig samtidigt. Så kan vi ju inte ha det.

Nu hoppas jag på en lite stressfriare vecka, det började bra med ett lyckat kundmöte i morse! Vi presenterade en sajt jag byggt åt en kund och fick väldigt bra respons! Det är härligt att känna att man kan prestera något bra ändå mitt i all stress, det får mig att inte tappa gnistan!

Jag satt och bläddrade igenom mitt bildarkiv för att hitta någon vettig bild sedan sist, men faktum är att jag knappt fotat någonting privat med undantag för den här bilden jag tog mitt i all hast i väntan på spårvagnen en morgon förra veckan. Däremot har det blivit mycket foto på arbetstid då jag och syrran har tagit personalporträtt och miljöbilder till samtliga tre företag i lokalerna. Det blir en del!

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram