Tegelvägg!

Minns ni min kärlek till tegelväggar? När vi började kika på lägenheter för något år sedan förälskade jag mig i både den ena dyra lägenheten efter den andra kändes det som. Favoriterna var helt klart de med tegelväggarna. Gammalt, framknackat tegel som legat dolt i evigheter. Snyggt! Dessvärre blev det ingen tegelvägg då, det kostade lite för mycket.

Nu, mitt i allt tapetrivande ramlade vi in i ett projekt som inte var helt planerat. Bakom det sista lagret tapet låg betong/puts. Ju närmre vi kom det sista lagret på en av väggarna vid fönstret märkte vi hur det började rasa. Plötsligt släppte putsen och där var teglet. Tadaa! Ett litet hörn, men jag såg genast en hel vägg framför mig.

Efter lite funderande bestämde vi oss för att göra ett försök att plocka fram resten. Väggen var ju ändå redan trasig. Idag knackade vi (Christian) fram resten av teglet så nu är det en hel vägg! Ingen är nöjdare än jag. Jag tror att det kommer att bli kanon när det väl är klart! Vi hade nog inte riktigt vågat oss på det annars, men tanken hade definitivt slagit mig flera gånger.

3 kommentarer

Dessi

Vad kul att du nu får din tegelvägg! :)

Jenny

Stort gilla! Kommer ju bli jättesnyggt!

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram