Färgterapi

Vem blir inte inte glad av färg? Jag har kommit på mig själv med att bli förtjust som ett litet barn så fort jag får syn på en liten krokus. Det hör väl till, ett slags vår-lycko-rus! Det behövs efter en grå vinter!

Min söndag har spenderats i botaniska med kameran i handen, terapifoto kan man kalla det. Blommor kan tyckas vara simpelt och tråkigt men för mig blir det lite av en nystart varje vår! Färgerna och vårblommorna inspirerar mig och väcker kreativiteten igen! Idag har jag haft min årliga krokus-session och känner mig redo att fånga färgerna igen! Syrran hakade på, om än lite mindre exalterad.

Efter avslutad krokusfrossa gick vi över till slottsskogen för årets första glass i solen! Det är något speciellt ändå. Jag kände mig lite extra hög på våren och struntade i spårvagnen, raska steg i converse på 40 minuter tog mig hem istället. En snabb vända innanför dörren och sedan ut igen för att införskaffa lite mat. Jag har varit effektiv idag förstår ni. Städat och fixat, planterat och sått, stekt lite halloumi och annat gott som räcker till matlåda. Hög på våren.

4 kommentarer

Jens

Sinnesduktig tjej som vanligt!

Dagarna

Visst blir man glad av alla färger som kommer upp nu på våren.

Ina

Otroligt fina bilder :) Och jag förstår dig - våren gör en så glad!

Sandra

Den sista bilden är SÅ snygg!

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram