På toppen av ett isberg

När jag satt på vagnen hem från jobbet och tittade ut på solljuset fick jag ett enormt fotosug! Snabbt hem och packa väskan! Beslutade mig för att försöka använda mitt tele lite mer så det åkte på trots att jag knappt får ner kameran i väskan då. Vidvinkel och macro åkte med av bara farten.

Snabbt ut igen med riktning uppåt skogen och elljusspåren. Synd att elljusspåret visade sig vara ett isspår. Det var lika mycket is som sist jag försökte mig på det. Skillnaden var att jag inte blev besegrad och gav upp. Ut i skogen och klättra, upp kom jag till slut, lite blöt om fötterna.

Min plan var att försöka fånga de sista solstrålarna. Väl uppe vid skridskobanan möttes jag av ett hinder. Hejdå vårkänsla, här låg det isberg! Operation fånga solstrålar blev operation isberg. Jag antog utmaningen och besteg berget.

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram