Vårsol i Göteborg!

Nu händer det grejer! Även om kylan ligger kvar så hänger våren i luften, det känns faktiskt. Jag vägrar inbilla mig något annat. Tänk vad lite sol kan göra för humöret!

Jag drog mig in till stan lite efter tolv för att möta upp pappa och några av hans syskon med familjer. Njöt av solen hela vägen ner till vagnen. Det blev indisk lunch på Bombay Palace, gott gott, mätt mätt. Jag åt en kycklinggryta med spenat, vitlök, koriander och garam masala (om jag minns rätt). Ja, och så naanbröd till såklart.

Efter maten lämnade resten av gänget oss för båtmässan och jag och Pappa tog en promenad längs vasaallén bort mot skanstorget och upp till skansen kronan. Uppfriskande! Nu är jag hemma och mellanlandar lite innan det är dags att ge sig in till stan för nästa måltid... hur ska jag orka? Vi skall till Stearin med Nils och Camilla, kul att testa något nytt!

...och förresten, grattis till Lilja som fyller år idag! Hipp Hipp Hurra!

1 kommentar

Lily

Underbara vårsol! Synd att det är jämngrått ute idag.. Tack för gratulationerna! Både här och på sms :)

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram