Solrosbullar

Ja, varmt välkomna till min nya matblogg! Här visar jag vad jag äter varje dag och berättar hur gott det var.

Nja... inte riktigt. Sanningen är väl att jag inte har fotat så mycket mer än mat i helgen och då blir det såhär. Resten av min dag, förutom själva ätandet, har jag ägnat åt mindre fotogeniska sysslor. Tvätt och lite drupalpyssel. Jag har gjort nödvändiga moduluppdateringar och ett lite roligare test av Drupal 7. För att lära mig lite beslutade jag mig för att försöka bygga en kopia av min blogg och det gick ganska smidigt! Det är absolut inte färdigt, mest ett experiment än så länge. Men när det börjar dyka upp lite fler moduler kanske jag kan låta experimentet ta över här. Apropå det så var jag och ett gäng från jobbet över hos våra branschkollegor på NodeOne i fredags. Drupal 7-releaseparty. Nördigt? Något otroligt, men kul att träffa andra som pysslar med samma som en själv, vi hade jättetrevligt!

Ja och så var det ju de där solrosbullarna då. Det är Christians verk så jag skall inte ta åt mig äran. Han slängde ihop en deg i morse som fått stå och jäsa hela dagen. Vi fick nybakt bröd ikväll med andra ord. Jättegott!

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram