När juldagsmorgon glimmar...

Okej, halv tolv kanske inte kan kallas morgon, men glimmade - det gjorde det definitivt! Jag och syrran kände ett fotosug som fick hela familjen att slänga sig i bilen utan mål. Solen sken under klarblå himmel och vi hamnade till slut nere vid Rådasjön, nedanför Råda Säteri.

Sjön var frusen och snön glittrade i solen. Vi mötte ett par längdskidåkare som gav sig ut på isen, vi höll oss i kanten och plåtade frostad vass. Men det tog inte lång tid innan vi fick se oss besegrade av kylan. Fingrarna domnade. Det hjälpte inte att resten av kroppen var täckt av flera lager kläder, fingrarna tog smällen.

Apropå det blev jag förresten glatt överraskad när jag gick igenom min gamla garderob hos mamma och hittade ett par gamla jeans från gymnasietiden. Då var de tajta, idag kunde jag utan problem dra på mig ett par tjocka strumpbyxor under och ändå känna att de satt lösare än mina vanliga jeans! Det trodde jag faktiskt inte men det fick mig att inse att jag nog har ändrat mer på min livsstil sedan dess än vad jag tänkt på. Motivation, härligt!

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram