Kall kväll på kullersten

Med varsin kamera, varsitt litet vingligt stativ, tusen lager kläder och en positiv inställning gick jag och Jennie ner till en bro några hundra meter från vårt hotell i Prag. Det kändes som att vi valde århundradets kallaste kväll men det fick det vara värt, vi skulle fota kvällsbilder!

När jag började fota förbipasserande trafik insåg jag att det var låg vinkel som gällde. Jag gjorde ett försök att sitta på huk och titta i sökaren på samma gång men det var ingen idé, snyggt lär det definitivt inte ha varit. Det slutade med att vi satte oss där i en gatukorsning, rätt på baken på svinkall kullersten och gömde oss bakom kamerorna. Där satt vi säkert en timme, fick ett par undrande blickar, knäppte bilder efter bilder och hade det ganska mysigt.

Till slut dog mitt kamerabatteri av kylan. Vid det laget hade jag nog ingen av oss någon känsel kvar i fingrarna heller. Jag hade inte ens haft vantar, att kunna ställa in kameran gick ju före...

3 kommentarer

Jennie

Men konstigt nog var det inte så kallt på marken, tyckte jag. Bara riktigt jäkla svinkallt i luften :P Men det var mysigt! Jag är på igen!

Camilla

Snyggt! Idag är du med i både GP och Sydsvenskan med dina bilder :-)!

Tikin Porkey

I love the photo! It is beautiful.

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram