Motiverande, utvecklande och renoverande

Visst är det härligt att känna att man utvecklas? När jag byggde om denna bloggen i drupal för lite drygt ett och ett halvt år sedan var jag ganska grön på drupal, jag hade bara gjort några enkla sidor på jobbet. Eftersom jag inte hade byggt något i bloggväg bestämde jag mig då för att överge min gamla handknackade blogglösning och se det som ett experiment. Resten av innehållet fick åka med i samma veva. Jag svor en del när det inte blev som jag ville och det tog sin tid. Jag är en perfektionist och ger mig inte i första taget, det är inte min grej.

Och visst blev det en blogg till slut. Nu när jag jobbat med drupal i stort sett dagligen på jobbet sedan dess ser jag givetvis mängder av saker som kunde gjorts bättre och lösts på snyggare sätt, men det kunde också ha varit betydligt värre! Jag lär mig nya saker hela tiden och har byggt betydligt större sajter än vad jag föreställde mig att jag skulle kunna göra.

Och fortfarande finns det mycket kvar att lära. Det motiverar mig - att göra framsteg och se skillnaden!

Ikväll har jag gått in och rotat i gammalt bygge och förhoppningsvis påbörjat en lättare renovering!

3 kommentarer

Ina

Det är ju så grymt roligt när man utvecklas, och framförallt att man fortsätter att vara envis (så att det tills sist lönar sig och fixar sig) trots de motgångar man stöter på inom just webbdesignande. Jag blir peppad och inspirerad av att läsa det här inlägget! :)

Ina

Svar till: http://www.schackrutig.se/2010/10/25/att-bygga-varldar-av-toner/#comment-1172 Det är kanske det som är den enda/stora nackdelen med pianospelande; att man inte kan flytta runt på instrumentet utan måste ta hänsyn till dess storlek i så stor utsträckning att det liksom "står där det står". ...väldigt synd. Jag förstår precis hur du menar och tror att jag nästan förstår (lite) hur det känns att ha favorithobbyn som jobb. Men vi får hoppas att din webbdesignsglöd fortsätter att stadigt hålla sig brinnande (som den ju gjort i så många år!) :) Jajamän, allt är bra med mig! :) Jag håller just nu på att svara på kommentarer i bloggen som väntat alldeles för länge på svar, därav det sena svaret här. Hoppas att allt är bra med dig med! :)

Noomie

..och jag älskar din blogg!! Har följt den under snart ett år nu..!

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram