Topskattens hemligheter

Topskatten ligger alltid ett steg före. När jag trodde att jag hade överlistat honom slog han till igen. Som alla väl förberedda topskatter hade han givetvis byggt upp ett reservförråd. Häromdagen hittade jag honom med en hel påse tops som jag inte kände igen alls! Om han har en egen leverantör eller om han gömt den så länge att jag inte minns är ett litet mysterium för mig.

Han har dock låtit mig publicera hemligheten bakom hur man får ut bästa möjliga när det gäller tops.

4 kommentarer

Ina

Hahaha! Så charmig han är :) och vilket snyggt ljus du fått till i bilderna!

Anna

Haha så jäkla söt! Han liknar verkligen min Chips.. som också hamstrar konstiga prylar på udda ställen. Katter, de är ju för härliga! (Fast jobbiga ibland också..)

Tommy

Vilken liten juvel! Han är ju riktigt bildskön (och så har han lite f-n i blicken..) Jag har själv två katter; en grabb och en tös. (http://www.glanby.se/fotografier) :-)

Emma

Hej ;) måste bara säga att du inte är ensam med en katt som älskar tops ;) min kisse älskar TOPS, hon började redan som liten bäbis att leka med dom hon vägrar att leka med normala kattleksaker, haha

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram