Tops(s)katten

Förra veckan hade jag slarvat lite med att tömma papperskorgen på toaletten, fylld med bomull och tops med sminkrester på. Bosse älskar tops, det är det bästa han vet. Han biter, kastar och petar ända tills jag tar dem ifrån honom. Gammal maskara är nog inte det nyttigaste, inte ens för en monsterkatt. En full papperskorg är en papperskorg där topsen går att peta ut. Varenda morgon möttes jag av lösa tops utspridda lite här och där i badrummet. Jag tröttnade och tömde papperskorgen.

Nästa morgon ligger han likt förbannat och tuggar på en tops. Jag tar den ifrån honom. En stund senare tuggar han på en ny. Jag tar den och går till jobbet. Morgonen efter är det samma sak. Sedan tappar jag något på golvet och flyttar på tidningskorgen bredvid skåpet. Då hittar jag den, gömman. Under skåpet ligger Bosses hemliga tops-skatt. Säkert 20 stycken. I säkert förvar, ransonerat för att kunna ta fram en då och då. Eller bara lägga sig under skåpet och frossa. Frossa i tops.

2 kommentarer

Camilla W

Hahaha! Det här var ju jätteroligt ju :) Bosse verkar ha tänkt igenom sin plan ordentligt!

katt

Cats are awesome

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram