Choklad-catch-up

Yes, mycket choklad har det blivit på sista tiden. Först Chokladfestival i Stockholm förra helgen och nu i Göteborg denna helgen. Mycket smakprov, mycket att titta på och mycket att lyssna på!

Mycket är likadant om man har varit där tidigare år tyvärr (åtminstone i Göteborg) men roligast i år var nog att träffa/lyssna på Shawn Askinosie. Förutom att han tillverkar god choklad borta i USA är han en skön snubbe också. Vi var på hans föredrag/provning uppe i Stockholm och pratade lite med honom efteråt. Han var med i Göteborg igår och kom ihåg oss - "all the swedish guys look all the same, but you don't" sa han till Christian, haha. Han berättade också stolt hur han lärt sig äta och säga sill.

Jag tänkte inte dra värsta uppsatsen om allt här och nu, jag sammanfattar det mesta med en bildbomb och hänvisar till längre artiklar på Chokladorama för mer om festivalen i Stockholm och snart även Göteborg.

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram