Ännu en söndag

Veckorna går i slowmotion och helgen bara rusar förbi. Känns det igen? Förmodligen. Jag vet inte riktigt vart den här helgen tog vägen för det känns inte som att jag har gjort något. Förutom igårkväll när vi drog ihop vårt goa gäng och utmanade varandra i discobowling, tjohoo! Hjälp, jag mindes knappt sist jag bowlade så jag hade inga höga förväntningar på mig själv men jag inledde ganska bra! Ett tag hade jag till och med ledningen men sedan gick det utför och jag slutade sist, haha. Kul var det i allafall och jag skuttade runt i mina clownbowlingskor och självlysande vita linne i uv-ljuset.

Förutom det har vi tagit det ganska lugnt. Jag har varit ensam hela veckan så det var skönt att ha Christian tillbaka igen. Vi bestämde oss för att äta frukost ute idag och hamnade på Nöller och beställde deras de luxe-frukost. Gott var det, men frågan är om det var värt väntetiden när man sitter där vrålhungrig. Hur det kan ta 40 min att rosta en ciabatta, lägga upp lite pålägg på en tallrik och blanda ihop lite yoghurt med bär och havregryn är helt obegripligt. Det var ju inte direkt fullsatt. Tur att det var gott.

Och jo, sedan har vi ju nördat oss med lite sajtsnickrande också. Vi har två sajter på G inom kort, ett gemensamt chokladigt uppdrag och jag ett eget litet uppdrag som jag lovar att visa upp snart! Nu skall jag ladda för morgondagen och ännu mer sajter, mina jobbprojekt väntar!

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram