Gårdagens bröllop!

Igår fotade jag bröllop för tredje gången. Jag var med och tog porträtten innan, sedan under vigseln i Örgryte gamla kyrka, under mingel och skål samt en bit in på middagen. Nervositeten infann sig en stund innan men inte alls lika mycket som första gången. Det känns som att allt gick bra och Camilla och David var jättefina och glada hela tiden - det är klart att det var tacksamt!

Jag håller på att ladda över bilder för fullt men det tar sin tid med 32GB+. Jag har beställt en snabbare kortläsare men det hjälper mig inte just nu. Jag tjuvkikar lite under tiden och har hittat en del guldkorn! Otroligt vilken tur vi hade med vädret. Prognosen såg inte jättelovande ut till en början men regnet höll sig borta hela dagen. Solen sken upp lagom till att vi kom tillbaka till Villa Odinslund där festen hölls.

Nästa gång skall jag nog se till att ha en assistent med mig under porträtten nu när jag skaffat mig en monsterstor reflexskärm. Tur att folk varit hjälpsamma och erbjudit sig hittills men det går ju inte att ta för givet varje gång. Nu har jag inga fler bröllop inbokade men jag känner mig jättenöjd med min första vår/sommar som bröllopsfotograf. Det har varit otroligt lärorikt och framförallt utvecklande. Det finns saker jag kan jobba på men nu vet jag att jag klarar av det!

Bjuder på en liten tjuvtitt från igår, visst är de fina?

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram