Reflektera reflektera!

På lördag fotar jag mitt tredje bröllop, det skall bli jätteroligt! Jag började tänka igenom min utrustning idag och insåg att jag verkligen borde skaffa mig en större reflexskärm, både tills dess och rent allmänt, det är något jag tänkt på länge. Min nuvarande är bra, men liten, runt 40-50 cm skulle jag tro. Det blev en 110 cm silver/vit. Har läst en del bra om skärmarna från tvspelsweb så jag hoppas att det stämmer. Mitt ljustält jag beställde där för ett par år sedan gör sitt jobb och det gör förmodligen denna också! Fick mail om att ordern var behandlad/skickad bara en timma efter beställning så jag kanske rentav får den imorgon!

På lunchen idag hade jag ett trevligt möte på Da Matteo med Camilla som skall fotas tillsammans med David på lördag. Hon var jättehärlig och hade en skön inställning till allting så det kändes jättebra. Jag är taggad! Efter en stund passade Kirsten Dunst på att kila förbi också. Surprise!

3 kommentarer

Gilraen

Reflexskärm gör verkligen underverk vid porträttfotografering. Du kommer inte bli besviken! :)

Åsa

Gilraen: I know! Jag är jättenöjd med min lilla så det blir nog toppen med en stor :)

moa

Jag beställde min skärm därifrån, och fick den dagen efter! Snabbaste leveransen jag varit med om

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram