Sommar sommar sommar

Vädret i Dublin var inte speciellt somrigt, även om vi hade en och annan solig dag. Det fick vi kompenserat när vi var tillbaka i Falkenberg igen - sommarchock!

Vi lånade Christians pappas bmw-cab och gled runt i solen. Gött gött. Mycket sol var det, nästan lite väl mycket för solkänsliga mig som numera har övergått till en lätt röd ton på överkroppen. Jag lyckades till och med bränna mig i hårbotten. Jag insåg det idag och blev helt chockad över att det ens var möjligt. Jag vaknade upp häromdagen och var öm på huvudet, började nästan fundera på om jag blivit kidnappad och slagen i sömnen.

Senare mötte jag upp falkenbergsfotogänget vid skateparken för vår lilla fotorunda innan det vankades grill tillbaka i stugan. Jag, Christian och hans brorsa hade stugan för oss själva i två dagar och passade på att grilla. Först hel kyckling med coleslaw och sedan hamburgare med grillad ananas dagen efter. Mums!

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram