Hästliv

På sätt och vis saknar jag tiden när vi hade häst och behövde åka till stallet VARJE dag. Oavsett väder och humör. Det var jobbigt bitvis, framförallt under vinterhalvåret, men också himla mysigt under de ljusa sommarkvällarna, som idag.

Vi red lektion idag och kom inte därifrån förrän vid 22. Lite småpyssel med hästarna i kvällssolen, lite bus med kattungarna och lite beundran av Fjöðurs enorma fölmage (kanske dimper det ner ett föl i natt?). Det är så skönt att komma ut till stallet och släppa allt annat vardagligt för en stund.

Jag har inte många bilder på mig själv till häst men dessa hittade jag av en slump på Mammas dator som jag lånar just nu. De får passa bra idag eftersom Mökkvi (mörkbrun med lång man) och jag var ett gött team på dagens lektion!

Bilderna är tagna i september förra året, jag och syrran hämtar hästar barbacka med varsin handhäst. Sen att hästarna ser lite miffo ut i sina eksemtäcken (mot knott) kan man ju blunda för. Vad grejen är med min barbacka-stil med benen rakt ut kan man också fråga sig. Det är nog nyttigt att se sig själv på bild ibland ;)

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram