Liten men stor

Det är helt otroligt vad tiden går fort ibland. När jag var 12 år gick min då största dröm i uppfyllelse, vi blev hästägare. Zigge, en shetlandsponny på två år blev vår och jag var överlycklig. Eftersom han bara var två år var han inte ens inriden när vi fick honom. Det var upp till mig och syrran (mamma var väl med på ett hörn också) att uppfostra och lära upp honom. Vi lyckades nog ganska bra med tanke på omständigheterna. En tvåårig shettis är väl kanske inte den ultimata förstahästen men det var en lärorik period.

Förra veckan fyllde han 12 år, våran lilla häst. Helt otroligt, det var 10 år sedan vi köpte honom! Han fick en stor puss på mulen av mig. Nästa gång vi åker till stallet skall han få en stor bunt morötter också, i efterskott. Grattis ditt lilla busfrö (ja, ni skulle bara veta vad vi flög och flängde på grund av honom)!

1 kommentar

Jenni

Åh, lilla Zigge, han är ju så otroligt söt! Jättevacker bild också.

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram