En nöjd fotograf

Igår var det bröllop för hela slanten. Jag var med hela dagen, från frisören på morgonen till festen på kvällen. Jag är jättenöjd med dagen och Anna-Lena och Chris var så gulliga ihop! För mig som aldrig ens varit på bröllop (vad jag kan minnas) var det lite speciellt att både vara fotograf och få sitta med som gäst vid middagen. Jag hoppade upp och ned från min plats med kameran i högsta hugg för att få med alla talare och reaktioner :)

Nu sitter jag och laddar över alla bilderna, det tar sin tid för det blev många! Vad jag kan se hittills är det många fina! Vi hade tur i oturen med vädret, trots att det regnade så pass att själva vigseln hölls inomhus var det tillräckligt uppehåll på förmiddagen för att ta porträtten utomhus. Tur det, för det är otroligt vackert runtom på Råda Säteri där bröllopet hölls!

4 kommentarer

Lena

Det är häftigt! Jag hoppas att bilderna blev bra, och att du hade det trevligt som förstagångsbesökare på bröllop ;)

Lilja

ÅÅHH klart bilderna blev bra! Du som är så duktig :D Och bröllop som är som mysigt o fint. Du får visa lite bilder en dag :)

Lotta

Åååh, jag längtar tills jag får se dem :) Tror säkert att de blev finfina, speciellt skoj att du ville vara med hela dagen.

Jennie

Jaa vi vill seeee =)

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram