Kan man få träningsvärk av foto?

Sist jag fotade konsert måste ha varit över ett år sedan (nästan två?). Jag måste säga att jag har saknat det lite för det är jäkligt kul att springa/smyga/krypa runt där framme i fotodiket. Lite lagom stressigt och intensivt också med tanke på den begränsade tiden (och bitvis ljuset) där framme. En utmaning!

I onsdags spelade Royal Republic som förband på Brewhouse och jag hade sett till att få ackreditering! Visserligen hade det strulat till sig någonstans på vägen men jag lyckades åtminstone snacka mig till en plats i fotodiket efter lite om och men. Royal Republic var lika grymma som vanligt, de andra två banden (inklusive huvudnumret Kill Hannah) hade vi klarat oss utan faktiskt.

Nu, två dagar senare går jag runt med träningsverk i låren. Jag trodde nästan inte att det var möjligt att få träningsverk av att fota men det går uppenbarligen alldeles utmärkt. Jag stod och hukade mig ner och böjde mig i konstiga ställningar för att få snygga vinklar och inte vara i vägen för publiken (egentligen har jag ju all rätt att stå där men jag gör det nästan omedvetet).

1 kommentar

Sofie

Där var jag med och fotade!

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram