Put your glasses on

Veckans tema för Fabulös & korthuggen är solglasögon!

Jag fick med mig Jennie och Lilja på en kort fotopromenad igår. Herregud, det måste ha varit årets blåsigaste dag! Vi gick förbi Järntorget och kämpade oss upp för trapporna till Skansen Kronan och tittade på utsikten. Kallt kallt kallt och dessutom höll vi på att blåsa ned alla tre. Det var nästan så att man kunde luta sig ut i luften utan att ramla. Shit. Jennie och Lilja blev alltså mina glasögonmotiv med sina matchande par - gulligt!

Hittade mina solglasögon också, trodde att de låg i Christians bil som vart på vift. Han har vart i Danmark sedan i torsdags och kom precis hem. Jag är ärligt talat ingen glasögonmänniska, jag äger ett ynka par. Köpte ett par billiga solglasögon i ren desperation när vi åkte moppe på Rhodos, haha. Den andra bilden är på mig, tagen idag, strax innan jag stack ut och fotade lite.

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram