Fotomässan!

I helgen är det fotomässan här i Göteborg! Någon som skall dit? Jag skall gå på lördag och ev. även på söndag. Ser fram emot det sjukt mycket!

Verkar bli mycket intressanta föreläsningar/seminarium så man kommer nog springa fram och tillbaka på svenska mässan hela dagen! Har dessutom nästan bestämt mig för att köpa ett Sigma 70-200/2.8 så jag skall passa på att testa det lite när jag ändå är i farten (precis som jag gjorde förra året...)!

I samband med mässan har det även ordnats en fototävling på temat "Mitt Göteborg". Jag skickade in mina bidrag igår kväll. Av alla inskickade bidrag kommer ca 300 väljas ut och ställas ut på mässan under helgen!

3 kommentarer

Ina

Svar till: http://www.schackrutig.se/2010/03/15/ljudet-av-sno-som-knastrar/#comment-980 Tack så mycket för ditt utförliga Drupal-utlåtande, hehe. :) Jag har en liten fråga till - är det krångligt att använda? Känns det rent av mer logiskt än Wordpress eller är det ungefär samma? :)

Jvfoto

Gillar mittenbilden skarpt! Riktigt härlig! om man ska kritisera något så kanske det är lite väl mycket vinkel ;) Hur som helst riktigt snygg!

MICHAELA D

Haha, det var jag som ramade in alla dem bilderna. ;-) Den första bilden på var en av mina favoriter av alla bilder. =) Snyggt jobbat!

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram