I like spring

Det allra bästa med sommartiden är att det är helt otroligt ljust när man kommer hem från jobbet! Med dagens fina eftermiddagssol sprang jag ner på gården och spanade efter vårblommor. Strax utanför vårt fönster kikar både snödroppar och gul vintergäck upp - härligt! Ett varv runt knuten hittade jag tappra små minikrokusar!

I vårt område bor nästan uteslutande pensionärer, faktiskt. När jag krälar runt på marken i alla tänkbara konstiga ställningar brukar rullatortanterna vara snabba på att stanna till och ställa nyfikna frågor. Det hör liksom till, lite gulligt tycker jag. Därför blev jag nästan lite besviken när jag fick sitta där och umgås med vårblommorna alldeles själv idag ;)

3 kommentarer

Sandra

Who doesn't? :)

Jorunn

Vem älskar inte våren? Katterna vill ut och gå (iallafall den ena) och leka i alla träd dom hittar. Själv blir man ju bra mycket gladare av våren också :)

Åsa

Ja, klart att alla gillar våren :)

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram