Sommartider hej hej

Sommartid! Det känns bra, eller hur? Det känns som att den där lilla timmen gjorde jättestor skillnad, jag tappade tidsuppfattningen helt idag. Fast mest beror det nog på att jag varit så otroligt trött under eftermiddagen.

Var på inflyttningsfest hos Linus och Emelie i Falkenberg igår och somnade nog inte förrän 4. Pålitlig inbyggd klocka som jag har så vaknade jag pigg som en nötkärna ändå, men det fick jag äta upp så fort jag satte mig på tåget hem. Det tog 5 minuter sedan blev jag helt matt och satt och halvsov hela vägen hem. Jag har aldrig varit med om sån akut trötthet, förstår ingenting faktiskt. Slängde mig på sängen hemma och vaknade upp och kollade på klockan och försökte klura ut vad den egentligen var.

Hursomhelst, en bild till veckans F&K-tema såg jag till att skaffa energi till! Jag sådde koriander och basilika för ett tag sedan. Nu ser man små gröna blad sticka upp i krukorna på fönsterbrädan! Den här bilden blir en hyllning till våren och sommartiden!

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram