Snart snart...

...förhoppningsvis MYCKET snart börjar det se ut såhär utomhus. Det finns inte mycket som gör en på så bra humör som när man inser att våren lurar runt hörnet. Att se de första vårblommorna är lite av en milstolpe, eller hur? Hur små de än är så är det faktiskt en speciell känsla.

Jag har inte sett några blommor än (har ni?), men en och annan snödroppe borde ju börja sticka upp nosen snart!

3 kommentarer

Ina

Nej, jag har inte sett några blommor än... men jag hoppas på att det blir snart! :) Jag tycker som du - det ger en otrolig kick av att se dem, oavsett om de har en liten ministorlek. :) Jag gillar bilderna! Du, du använder väl Drupal till ditt kobolt.net, eller hur är det? Jag hade aldrig hört talas om det förrän du skrev om det för längesedan.. Vad skulle du säga är för skillnad mellan Wordpress publiceringsverktyg och Drupal (har för mig att du har lite pejl på Wordpress..?), eller är de typ samma slags verktyg båda två? Hur kommer det sig att du använder Drupal? Lite nyfiken bara :)

Jorunn

Vem längtar inte efter våren? Känns som åratal sen man såg något annat än snö... Letar efter snödroppar lite här och där, men ingen tur än :)

Fröken Sjöberg

Hej, å vad kär jag blev i bilden på blåsipporna. Skulle så gärna vilja ha den övre bilden som bakgrundsbild, går det att ordna? Stor kram!

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram