Slitet och trasigt - fria texturer!

Under en period för några år sedan experimenterade jag mycket med mönster och texturer. Kanske blev jag lite mätt på det då, jag har inte gjort det så mycket på senare tid. Oavsett fascineras jag fortfarande av hur lite mönster kan förändra känslan av en bild. Jag har nog fått upp ögonen för det på nytt.

När jag möter flagad färg, sprucken betong eller ett misshandlat golv kan jag inte låta bli att föreviga det. Tanken på att ta tillvara på det för framtida bruk ligger alltid och gror, när jag är ute och reser samlar jag på mig både det ena och andra. När andra ser ett gammalt nedgånget hus ser jag mönstret och linjerna från sprickorna i betongen.

För er andra mönsterfanatiker tänkte jag dela med mig av min samling. Följande 6 bilder är en del av det jag samlat på mig genom åren. Varsågoda att leka, förändra och experimentera - gå loss! Om du använder dem till något speciellt är en cred-länk alltid uppskattat. Vill ni visa, så är jag mer än nyfiken på att se resultaten :)

BilagaStorlek
Package icon textures.zip5.04 MB

2 kommentarer

Ina

Jag är också en mönsterfanatiker! Grymt ord :) Galet snygga bilder/mönster här :)

Pernilla

Nice! Man fotar för lite sånt egentligen.

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram