Söndagssemla de luxe

Om ni trodde att vi hade köpt vanliga "tråkiga" semlor så hade ni fel. Idag har vi tagit fram den ultimata chokladsemlan - så klart!

Jag skall erkänna att vi inte har bakat bullarna själva, de köpte vi faktiskt färdiga. Fyllningen däremot är egen komposition. Jag är inte överdrivet förtjust i vanlig vispgrädde så när jag äter semlor lämnar jag alltid kvar en rejäl klick grädde på tallriken. Det blir lite för sliskigt på något sätt.

För er som är nyfikna på receptet skall jag låta er hållas liiiite till. Det kommer upp på chokladorama inom kort (och då även här). Vi har tyvärr lite strul med webbhotellet för närvarande men vi hoppas att det skall vara löst snart, förmodligen byter vi till något annat. Hursomhelst kan jag skvallra om att fyllningen har en touch av hasselnöt, förutom choklad!

1 kommentar

Lena

Min syster har aldrig tyckt om mandelmassa, så hon har alltid fått chokladpudding och grädde i sin - hur gott som helst!

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram