Åter på hemmaplan

Helgen i Stockholm var mysig. Otroligt kall men mysig. Vi fick en lättare chock och trodde att vi hade hamnat i Norrland någonstans men det har förmodligen varit kallt här hemma också I guess.

Påpälsade och hungriga såg vi tydligen otroligt osvenska ut - på den första restaurangen vi gick till började de prata engelska med oss. Uppenbarligen såg vi ut att komma från Australien. Förutom att leka utlänningar har vi sprungit runt och spanat i alla tänkbara chokladbutiker och samlat på oss ett och annat fynd med oss hem. Frukostbuffén på morgonen var ju inte helt dum den heller - mums!

Nu börjar ögonlocken kännas tunga och jag skall nog ta det som ett tecken. Jag ville bara säga hej och tala om att vi haft en härlig helg. Vi hade lite strul igår med flyget hem på grund av all snö, först blev planet försenat och sedan hann Landvetter stänga på hemvägen. Ett tag såg det ut som att vi skulle få landa i Jönköping och vi var beredda på att det skulle bli en lång natt. Men snöskottarna på Landvetter gjorde ett bra jobb till slut så att vi fick landa där vi skulle :)

Två bilder från helgen, fler kommer nog så småningom.

2 kommentarer

JENNY VENNBERG

Haha, vad roligt att de började prata engelska med er :) Frikostbuffé är verkligen det bästa som finns ! & ännu bättre är att man slipper plocka undan efter sig själv ! Hehe .. Otroligt fina bilder iallafall, som vanligt när man kikar in här :)

Ina

Gillar bilderna som bara den :)

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram