Lördagsmys

Äntligen lördag! Nu sitter jag och väntar på att mina kära kompisar skall dyka upp. Det blir tjejkväll här medan killarna är ute på vift på egen hand! Hemmagjord pizza, godis och ev. någon bra film - det ser jag fram emot!

Idag har det varit stallet som gällt för min del. En 2-timmarstur i snön på små lurviga islandshästar. Lunka i skogen och galopp i full fart över snötäckta åkrar - wohoo! Mysigt! Hästarna blev lite väl ivriga där och två i gruppen åkte i backen på en av åkrarna. Som tur var är det mjukt i snön så det gick bra.

Jag är så glad över att äntligen kunna göra saker utan att behöva bekymra mig över där den satans tandvärken också - underbart! Kände mig lite som en missbrukare där med alla panodil jag proppade i mig. Satte nog i mig mer under den veckan än jag någonsin gjort hittils. Men så hade jag nog tagit typ 5 värktabletter under hela mitt liv också - det har inte varit min grej riktigt ;)

1 kommentar

Maja

Alltså jag dör varje gång jag ser hästbilderna på din blogg, så underbara!

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram