Färgklick

Ytterligare en bild jag tog vid Röda Sten för ett tag sedan, över buskarna som syntes till höger i de föregående bilderna. Jag letade efter något färgglatt att liva upp allt grått med!

Visst är det för övrigt helt sjukt att det bara är en månad kvar till julafton idag? Nästa vecka fyller jag ju visst år också, tjena. Julkänslorna börjar sakta men säkert infinna sig - lussebulle och julmust på rasten är fina grejer det!

3 kommentarer

Ina

Den här bilden gillar jag verkligen!! Dina bilder är så klara och fina, alltid så behaglig skärpa och det är så stilrent. :) Gillar kompositionen eller valet av att beskära den mer kvadratiskt. Det känns som en tuff effekt att löven i förgrunden ligger som diffusa gröna fält framför och det är intressant att det gör bilden mer spännande istället för att göra det rörigt. Kort och gott: en riktigt iögonfallande bild enligt mitt tycke :D Jag fattar inte heller att det är så nära till julafton.. Hjälp, vad tiden går fort!

linus Ekenstam

objektiv kompis? kan du inte skriva det under bilderna? kräm

Åsa

Ina: Oj, tack för din feedback - vad glad jag blev! Roligt att du gillar den - tack så mycket! Linus: Okejdå, det kan jag väl ;) Detta var iaf 85/1.8 om jag inte minns fel.

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram