F&K v. 45: Upp-och-ned

Mitt bidrag på veckans tema för Fabulös & korthuggen är en lek med reflektioner och illusioner. Jag var ganska säker redan från början på att jag ville ha med vatten på något sätt men inte riktigt hur. En halvflummig idé om att få med reflektionerna från Älvsborgsbron dök upp i huvudet men den höll inte riktigt. På vägen hem från min fotorunda igår hittade jag istället en vattenpöl och en lyktstolpe som bara stod där och väntade på mig!

3 kommentarer

Marika

Verkligen en grym bild, gillar den starkt! :)

Sandra

haha ;) lite kul faktistk, för när jag såg din förra bild som du tagit för F&K, så tänkte jag på hur vilken bild jag skulle bidragit med om jag hade varit med, och jag tänkte precis på en sådan här bild. Spegelbild i vatten + upp&ner :p 6:e sinnet där :)

Åsa

Marika: Vad roligt - tack skall du ha! Sandra: Haha, där ser man! Det var lite min första tanke som dök upp också, fast jag var inte säker på hur jag skulle utföra det. Kul :)

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram