Röda Sten

Kamera, varma kläder och go' musik i öronen - det var en del av min lördag det! Jag tog vagnen bort till vagnhallen och traskade ner till Röda Sten. Planen var att knäppa lite bilder till veckans F&K-tema (upp-och-ned), bland annat. Det gick inte riktigt som jag hade tänkt, blåsten sabbade en del, men trots det så fick jag nog en hyfsad variant av min idé till slut ändå. Hursomhelst fick jag med mig en del andra lyckade bilder!

Dagens insikt: att stå med halvslutna ögon kikandes i kamerasökaren i blåst är inte det smartaste man kan göra som tjej. När jag kom innanför dörren möttes jag av en spegelbild med mascara både över och under ögat. Snyggt! Men det var det värt.

Nu väntar jag på att en nybakad kaka skall svalna lite - det är tydligen kladdkakans dag idag! Jag bakar kakor och Christian bakar jättefina surdegsbröd, skall nog gå och se efter hur det går i köket.

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram