Härliga höst!

En härlig helg utan måsten och stress, bara tid för sånt som känns kul för stunden - det var min helg det! För första gången på länge känner jag mig utvilad, underbart!

Vi har fixat och donat här hemma, slängt en massa grejer och plötsligt fått en dubbelt så stor lägenhet, helt gratis! Det känns så i allafall, nu när jag kom hem hajade jag till lite över att det var så luftigt! Vi var nära att impulsshoppa en soffa också men vi hejdade oss när vi insåg att den faktiskt skulle ta upp HELA vardagsrummet, vilket kanske hade varit kul i 5 minuter. Kanske blir det en annan soffa i veckan? Det skulle verkligen behövas.

En mysig fotorunda med mamma och syrran lyckades jag tajma in också - inte en dag försent! Det var visserligen så kallt att vi åt våran fika i bilen, men lika trevligt för det! Som tur var fanns det några tappra löv kvar. också - frosten har inte tagit alla!

Hoppas att ni haft en lika bra helg som jag!

1 kommentar

CAROLINA FAGERK...

Åh vilka fina höstbilder! Otroligt vackra färger:)

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram