Söndag söndag

En intensiv men rolig helg och vecka är slut. Jag har haft fullt upp både på jobbet och hemma - dags att ladda för nästa vecka som lär bli än mer intensiv, om än "bara" på jobbet.

Våran helg har stavats Chokladfestival. Vi var där båda dagarna och provsmakade, tittade, lyssnade, njöt och framförallt - försökte väcka intresse hos leverantörer och tillverkare för Chokladorama! Många var positiva och skickade med oss pressmaterial, produktbroschyrer och produktprover - kul! Hoppas att de tar sig tid att gå in och kika nu!

Igår kväll festade vi med bl.a. Borat, Amy Winehouse, Marge och Homer - inte varje dag ändå! Maskerad med kändistema alltså. Christian var Magnus Uggla och själv gick jag som Iprenmannen med ukulele. Nice ;)

Nu är jag trött både i huvudet och kroppen - den där extra timman var verkligen välkommen! Jag tackar för mig med lite bilder från dagen.

4 kommentarer

Christin

Fina bilder. Ser riktigt gott ut!

Marie Falkering

Bra bilder. Skulle funka i en reklamkampanj. Du har inte funderat på att försöka sälja bilder? Älskar bilden med handen. Ha en kanonfin vecka!

NoL

Oh ja, fina bilder. Men jag saknar mest bilder på Iprenmannen med ukulelen.

Åsa

Tack skall ni ha! Marie: Jodå, jag har vart inne på den banan då och då men det är inget jag kommer att göra någon större satsning på. Men dyker det upp ett tillfälle så är det ju givetvis jätteroligt! NoL: Haha - jag tror inte riktigt att det är bloggmaterial, men jag kanske kan leta upp en bild åt dig ;)

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram