Perfektion

Jag hade en liten vision. Jag skulle åka ut till en stor lövskog full av höstfärgade träd. Helst skulle det finnas en bred, slingrig stig, täckt av löv. Den skulle vara kantad av en gammal stenmur och på sidorna skulle det stå stora fina träd. Det skulle vara dimma. En sån där mystisk tidig-morgon-dimma... och så skulle det komma en stor fin älg och posera snyggt. Älgen frustar så att det ryker snyggt ur näsborrarna.

Kan ni också se det framför er? Perfektionisten i mig vaknar.

Nu är det snart försent att förverkliga det där är jag rädd, frosten börjar ta alla fina höstlöv. Bara i morse såg jag att löven hade blivit brunare sedan igår. Dessa bilderna tog jag på vägen från tåget i Lindome idag.

4 kommentarer

UH-HUH-ME.COM

Man hinner knappt med :/ imorgon är tanken att jag ska ut och höstfota iaf dock var det ett par perfekt dagar nu i veckan. Kyla, frost och sol. får se hur det blir imorgon :) Hoppas du också får några härliga höstbilder om än kanske inte riktigt som i din fantasi :)

Charlotte

Ja, vad hände egentligen?! I förrgår var alla löven sprakande gula, och jag bestämde mig då för att jag skulle fota mina kompisar ute i höstvädret nu på lördag Idag när jag cyklade förbi den där underbart fina lövhögen så var det mesta undanblåst, och de som faktiskt låg kvar var av en inte så fin färg av brunt...

tjejen med kameran

Ja, kylan kom värsta plötsligt. Fat jag tycker att du fick riktigt fina bilder iallafall =)

Marie Falkering

Hehe, du får inte glömma bort att vi har visning om en vecka ;0) Vi bor inte riktigt så där avskalat. Det är rätt mycket bråte här hemma också. Men det är klart, jag blev lite inspirerad själv. Man kanske inte ska ta fram ALLT igen.

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram