Vad vill du veta om Photoshop?

Då och då får jag önskemål om att lägga upp mina photoshopguider igen, vilket jag tycker är jättekul! När man dessutom för höra att man förklarar bra så vill jag ju egentligen inget annat än att lägga upp allt på direkten, jag blir jätteglad av att veta att jag har varit till hjälp för någon. Mycket av mitt gamla material behöver dock skrivas om och den tiden har jag inte just nu, tyvärr.

Om det finns intresse tänkte jag försöka skriva lite nytt och fräscht i bloggen då och då istället. Kom gärna med önskemål om vad ni vill läsa om i så fall. Vad vill ni lära er? Lätt som svårt, stort eller litet. Bombardera mig med frågor och önskemål - jag tycker som sagt att det är kul att kunna vara till hjälp!

6 kommentarer

Sandra

Jag skulle jättegärna vilja lära mig mer om hur man optimerar bilderna för utskrift och sådant! Kommer troligen få i uppdrag till våren att skapa flyers och affischer, så det skulle vara jättebra om du ville ta upp det! :)

Maria

Masker, justeringslager och sånt vore kul. :)

Carl

De alla kan är väl hur man drar kontrast, skuggor, ljusar upp osv. Undvik det, utan delge tips som du tror är unika.

Ina

Åh, vad kul att du ska lägga upp lite guider här igen! :) Det är verkligen uppskattat!

Jens

Jag vill lära mig hur man gör en rund markering, och vad copy och paste betyder? Tack för svar.

Emelie

Du hade en jättebra guide förut hur man gör svart/vita bilder. Den hade jag gärna velat läsa igen :)

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram