Höstsol till häst

Jag kan inte sluta älska höstsolen! Kvällen kunde inte ha slutat bättre - uteritt i solnedgången, visst låter det mysigt? Små lurviga islandshästar och tölt i skogen - jag och syrran tog några härliga galopper också. Det gick lite väl fort där ett tag, det hade börjat skymma och ingen av oss såg den torra grenen som hängde ner. Att få en gren i ansiktet i full galopp är väl en halvtrevlig överraskning men lite får man väl stå ut med ;)

Det är för övrigt skrämmande vad mörkt det blir redan vid nio nu. När hästarna skulle bort till hagen igen var det verkligen svart, kolsvart. En tölt barbacka med en handhäst springande bredvid i becksvart mörker är faktiskt ganska mysigt det också.

Innan vi red ut försökte jag fånga småhästarna på bild. De har blivit jättestora nu, jag har knappt sett dem sedan i våras. Det var hursomhelst lättare sagt än gjort, så fort jag gick in i hagen skulle de fram och hälsa. Jag försökte gå iväg för att få lite avstånd, men de små busfröna följde efter mig vart jag än gick. De ville inget hellre än att gosa och undersöka mig kamera.

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram