Min extra arbetssyssla

Mitt jobb innebär flera arbetssyslor. Jag spenderar hela dagarna med att designa, bygga/koda och projektleda hemsidor och projekt.

Förra veckan lanserade vi en ny sajt åt ett av grannföretagen vi delar lokaler med. De säljer annonsplatser på reklamskärmar som finns utplacerade på olika ställen i Sverige. Det var inte jag som gjorde sajten men anledningen till att jag tycker att det är lite extra roligt är för att det är mina bilder som finns där!

Jag brukar få jobba som fotograf åt dem när det behövs och har vart runt på flera av placeringarna och plåtat. Av de placeringarna som finns med på sajten har jag fotat alla förutom dem i Stockholm och Karlstad.

Förutom att plåta skärmar så har jag även fått arrangera och ta bilder på varuavskiljare ute i butik tidigare. Det är roligt att få lite andra uppgifter emellanåt och komma bort från datorn för en stund. Variation på jobbet tackar man inte nej till, speciellt inte när det handlar om ens hobby!

5 kommentarer

Rebecca

Är inte det där i Varberg den bilden är fotad? :D

Åsa

Rebecca: Jo, visst är det det! Om du går in på länken och kollar så ser du allihopa :)

Anna

Gud va kul! Grattis! :D

Ina

Ditt arbete låter riktigt kul! :)

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram