Fixarsöndag

Härliga söndag! För det första känner jag mig ganska pigg och kry, igår vaknade jag nämligen med en lättare förkylning och var rädd att den skulle sitta i lika länge som förra gången. Att sitta och hosta kunder i luren och tappa rösten är inte roligt. Nog om det, nu känner jag mig bättre (och nej, jag var inte bakis).

Idag har vi fixat och donat och handlat en massa. Vi har köpt nya utemöbler, invigt de nya möblerna med middag på balkongen, köpt ny skohylla, nya kökshanddukar (intresseklubben noterar), bakat den fjärde cheesecaken inom loppet av drygt en vecka och bjudit hit Nils och Camilla på fika. Bland annat.

Angående cheesecaken så experimenterar vi lite med att göra den på jordgubbar istället. Byter man ut passionsfrukten mot mixade jordgubbar och använder vaniljkesella så smakar den precis som jordgubbar med vaniljglass - lovely! Tyvärr har vi inte fått konsistensen att bli lika bra, men vi jobbar på det, vi ska knäcka det för den kommer att bli helt grym!

Såhär tycker Bosse om de nya utemöblerna:

2 kommentarer

Jorunn

Bosse verkar gilla möblerna :) Han är så söt, jag vill träffa min misse nu (har inte ens sett honom än...) Själv skulle jag faktiskt tycka det va skoj att köpa möbler, handdukar och skohyllor men det krävs ju nästan att man har nått eget först :P Tror köpa kökshanddukar ger många vuxenpoäng!

Åsa

Jorunn: Absolut! Har du/ni skaffat katt? Ja, men det är roligt att köpa inredningsprylar. Jag som aldrig har haft någon helt egen lägenhet att bestämma över hittar ju saker som jag vill göra om här hela tiden, haha.

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram