Släpp lös sötsuget!

Ni är flera stycken som efterlyst recepten och photoshopguiderna som fanns här innan jag byggde om. Jag blir så glad när jag hör att de har varit uppskattade (och även har varit till hjälp för många av er), därför har jag nu tagit mig tid att göra någonting åt det! Kika uppe i menyn så hittar ni en nya sida med utvalda recept (chokladtemat består, givetvis!). Jag försöker att höja kvaliteten på allt material, därför har jag inte tagit med alla recept på en gång. Jag tycker t.ex. att det är viktigt med bra bilder när det handlar om recept, därför har jag plockat bort en del gammalt som inte riktigt höll måttet. Fler recept kommer efterhand!

Vad gäller photoshopguiderna så lovar jag att även dem kommer tillbaka så småningom, jag vill bara ta mig tid att gå igenom allt först. Många guider är skrivna för flera år sedan och behöver ses över rejält.

Nu hoppas jag att ni hittar något smaskigt recept att testa, själv bakade jag bland annat smartieskakorna igår och den mörka pistagefudgen i fredags! Förutom det gjorde jag även en cheesecake med passionsfrukt som blev väldigt uppskattad, måste göra den en gång till så att jag kan fota och lägga upp receptet!

4 kommentarer

Olivia

Härligt att recepten kommit upp! :)

EN TJEJ I STORS...

Din blogg är min nya favorit ! / En tjej i storstan

Albina

Jag älskar verkligen din sida och känner att jag måste berömma dig för din talang! Har följt sidan sedan några år tillbaka men det här är första gången jag kommenterar. Ser fram emot att återse photoshopguiderna, de var verkligen till stor nytta för mig! Du tar dessutom underbart vackra bilder ;) Ha det bra! Kram.

Pernilla

Såja nu har jag bakat! Dock blev de inte så snygga så något foto vette tusan om jag törs ta ;)

Kommentera

Fler inlägg

Citronsemlor (amaretto sour-semlor)

Om du vill testa en ny variant av semlan så tycker jag att du ska göra den här. Syrligt, sött och krämigt på en gång. Är du precis som mig ett fan av amaretto sour så kommer du älska att lägga...

Läs hela inlägget

Instagram